Din lokala takläggare med fokus på kunden

Att hitta en bra takläggare ska inte vara svårt. Ditt tak har en viktig funktion för ditt hus och därför är det viktigt att hitta rätt. Taket måste stå emot alla olika väder, från varma temperaturer till snöfall. Något annat att tänka på är att det samlas vatten på ditt tak när det regnar. Om det inte blir skött på ett korrekt sätt kan det leda till att ditt hus får vattenskador. Då vill du att det ska vara enkelt att hitta rätt hjälp. Vi ser det som vårt mål att göra det enkelt för våra kunder att hitta en bra takläggare. Det är trots allt svårt att ta hand om taket själv. Detta är något du borde lämna till ett proffs.

Om du är i behov av hjälp med ditt tak är vi det självklara valet. Vi har varit aktiva inom branschen i många år, och sätter alltid våra kunder först. Vi erbjuder såklart också en garanti på arbetet.

Takläggare med kunskap om alla sorters tak

Som din professionella takläggare kan vi hjälpa dig med en rad olika tjänster. Vi har erfarenhet av att jobba med olika sorters tak, allt från plåttak, papptak och tegeltak till betongtak. Vi kan hjälpa till med både reparation av ditt tak, att lägga nytt tak, takmålning och även taksäkerhet. Att lägga nytt tak är inget du behöver göra ofta. Ett tak har faktiskt en rätt lång livslängd. Det kan hålla så länge som 100 år, men detta går inte utan att det blir omhändertaget. Låt oss göra detta för dig så att du kan fokusera på alla de andra sakerna i livet.

Prisvärda tjänster med en hög kvalitet

Kvalitet borde inte kosta mycket. Därför erbjuder vi prisvärda tjänster från professionella takläggare, och alltid med en hög kvalitet. Hos oss gäller förstås också ROT-avdraget, där du får ett skatteavdrag på arbetskostnaden. Avdraget ligger på 30 % och du kan använda det upp till 50 000 kronor per år. För att få mer information kring våra tjänster är det bara att höra av dig till oss. Vi erbjuder självklart en kostnadsfri offert för alla våra kunder.