Om oss

Välkommen till oss – ett gäng av professionella takläggare som har många års erfarenhet inom branschen. Vi kan hjälpa dig med allt inom tak, både renovering, takläggning, takservice och mycket mer. Kontakta oss gärna för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig. Vi kommer då att boka ett möte tillsammans med dig för att inspektera ditt tak. Vi erbjuder dig självklart en kostnadsfri offert och det finns inga dolda kostnader hos oss. ROT-avdraget gäller även för våra tjänster. Det är bara att fråga så förklarar vi det närmare.

Professionella takläggare

Vi vågar påstå att våra takläggare är de absolut bästa inom yrket. Vi har inte enbart den erfarenhet som krävs, utan även den rätta utbildningen. Du kan få hjälp av oss med allt från renovering och rådgivning till installation. Vi har den försäkring som krävs för att arbeta i ditt hem och sätter alltid säkerheten först. Det gäller för både våra kunder och våra anställda. Du kan alltid förvänta dig att bli bemött med ett leende på läpparna från våra takläggare.

Hög kvalitet och fokus på kunden

Du, som vår kund, kommer alltid först för oss. Vi lyssnar alltid på dina önskemål och skräddarsyr våra tjänster efter dina behov. Vi erbjuder prisvärda tjänster för våra kunder och även en kundgaranti. Många av våra kunder är antingen återkommande eller så har de blivit rekommenderade till vår firma, detta eftersom vi erbjuder en hög kvalitet på våra tjänster. Om du inte är nöjd, är vi inte heller nöjda.